SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Préda

: Préda

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Amerikai irodalom Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

424 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635470380

tartalom:

"A nevadai sivatagban végzetesen alakul egy tudományos kísérlet. Nano-részecskékből - mikrorobotokból - álló felhő szabadul ki a laboratóriumból. Ezeknek a részecskéknek különleges tulajdonságuk van: fejlődnek, képesek az önreprodukcióra, intelligensek, tanulnak a tapasztalatokból, egyszóval élő organizmusok. Pusztításra vannak beprogramozva, és folyamatosan megsokszorozzák önmagukat. Úgy cserkészik be kiszemelt áldozatukat, mint a zsákmányra vadászó ragadozók. Ám ezúttal mi, emberek vagyunk a préda. Vajon sikerül-e Jack Forman számítógépes szakembernek és társainak megbirkózni a reménytelennek tűnő feladattal? Nemcsak az elszabadult mikrorobotok jelentenek fenyegetést rájuk nézve, hanem a már megfertőzött kutatók is. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, s kétséges az élethalálharc kimenetele."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!