SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Római látomás

: Római látomás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

254 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

... Feljegyzéseim, melyeket itt a tudományos világ rendelkezésére bocsátok, vizsgálataimból és némely tapasztalataimból szűrvék, melyeket egy ifjú páciensemen végeztem. A fiatalember jelleme, társadalmi állása a feljegyzésekben kellőképpen ki van domborítva. Természetes: a nevét és a cselekmény színhelyét érthető okokból megváltoztattam. "Rivertown" kis város az Atlanti Óceán északi partvidékén; egy hajózható folyó torkolatánál fekszik. Hajóforgalma ennélfogva élénk: hajógyárai és fejlett ipara van. Ott áll például a versenygépkocsi gyár, amiről e műben szó lesz. Hogy általánosan ismert személyiségekre nevükről és egyéb részletekből ne lehessen ráismerni, a Faber család életkörülményeinek megrajzolásánál egynémely dolgot megváltoztattam: ám mindez az esettel kapcsolatos psychopathologikus álláspontot semmiben sem érinti.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!