SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
S.

: S.

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

337 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A könyv címét adó egyetlen betű a főszereplőt, Sarah-t jelöli - így írja alá férjének szóló leveleit. A színhely az első angol bevándorlók, a zarándok atyák alapította Boston - ahonnan a negvenkét éves Sarah egyszer csak felkerekedik, hogy új életet kezdjen egy arizonai mezőgazdasági kommunában, a tévéből és magnókazettákról megismert hindu vallási vezető, Srí Arhat Mindadali irányításával és igézetében. A könyv a formájával a múltat idézi, ironikusan: levélregény. Egy ízig-vérig mai asszony életének nagy kalandja a férjéhez, barátnőjéhez, anyjához és lányához, diákkori szerelméhez, fogorvosához és fodrászához, fodrásza bebörtönzött fiához, válóperes ügyvédjéhez és nem utolsósorban a folyószámláit kezelő amerikai, közép-amerikai és európai bankokhoz intézett levelei és magnószalagjai tükrében. Updike nemcsak ismeri, hanem meg is érti hősnőjét: vágyai, öntudatlan hazugságai indítékait, tettei minden rugóját.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!