SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Silver városa

: Silver városa

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Silver városa Belfast, ahol hadüzenet nélküli háború folyik: ellenséges frakciók, egymás örökébe lépő terroristanemzedékek harcolnak egymással és mindenkivel. A hajdanvolt érdekszövetségeket bizalmatlanság bomlasztja, már rég nem tudni, ki kivel van és miért. Silver Steele-t, a terrorista népi hőst tízévi fogság után elrabolják utódai. A regény Silver és az új generációt képviselő Galloway keserű párviadalának története. A veterán hős nem érti a hosszú börtönbüntetés alatt megváltozott világot, ám Galloway erőszak szerezte szabadsága is csak illúziónak bizonyul. De azok is végzetesen tévednek, akik azt hiszik, pénzükkel bábként mozgatják őket. Maurice Leitch regénye Észak-Írország anarchia szabdalta világáról tudósít: a fenyegetettségről, amely a méltó emberi kapcsolatoknak már a lehetőségét is tönkrezúzta.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!