SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Sorsom az ég

: Sorsom az ég

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

Élet Irodalmi és Nyomda Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

238 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝A modern amerikai irodalom egyik legizgalmasabb alakja Thornton Wilder. A teljes emberit állítja elénk, tehát nemcsak a testit, hanem a lelkit is, nemcsak a természetest, hanem a természetfölöttit is. Ugyanez az igény jellemzi Wilder világhírű regényét, a "Szent Lajos király hídját"-t s ugyanez jellemzi a ˝Sorsom az ég" izgalmas és merész epikáját. Végiggondolni és végigélni a dolgokat, teljesen vállalni világnézetünket: ehhez olyan erő kell s olyan bátorság, mely minduntalan összeütközésbe hoz a társadalommal, s amely, - mert - minduntalan fonákká válhatik. De fonákságaiban is hősies, esendőségében is emelkedett. A "Sorsom az ég" páratlan humorú s megrendítően mély regény, melyben egy ragyogó, fölényes művész nyúl hozzá az életnek ezekhez a bonyolult, nagy kérdéseihez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!