SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Szegényházi vásár ; A farm

: Szegényházi vásár ; A farm

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Olcsó Könyvtár

Terjedelem:

348 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963152406x

tartalom:

Szegényházi vásárban az öregek otthonában, a kastélyból átalakított szegényházban ünnepre készülnek az idős, elhagyott emberek, akik idejük egyik felét a közeledő halállal társalogják végig, a másikat a múlttal, és a bezártság, tehetetlenség jegyében múló jelennel. A vásárra készülődnek, amikor a közeli város eljön hozzájuk, s kezük munkájának "gyümölcsét", a buzgalommal és ügyetlenséggel összetákolt portékát megvásárolja tőlük. S az öregek között ott áll a fiatal gondnok, aki utolsó éveik színhelyét paradicsommá akarná változtatni - s ez a fiatal gondnok itt teljesen idegen, sőt ellenség, akire kőzáport zúdítanak az öreg, reszkető kezek... A farmban egy magányos, elhanyagolt, beteg öregasszony várja haza a fiát a városból, amely elragadta tőle. A fiú nem egyedül érkezik, hanem az új feleséggel s annak első házasságából származó fiával. A szeretet és a tapintat mozdulatai a levegőben halnak el: az öregasszony világa zárt, a maga fáradt, csikorgó törvényei szerint működik... Az emberi együttélésnek, más indíttatású nemzedékek kapcsolatának lehetőségeit vizsgálja megkapó érzékenységgel, szeretettel és indulattal a világhírű amerikai író mindkét kisregényében.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!