SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Tamás urfi mint detektiv. Elbeszéli Huck Finn

: Tamás urfi mint detektiv. Elbeszéli Huck Finn

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

124 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Részlet a könyvből: A rákövetkező tavasszal történt, azután, hogy Tamás úrfi meg én kiszabadítottuk öreg négerünket, Jim-et, aki kereket oldott, de elcsípték és láncra verték Tom nagybátyjának, Silas bácsinak a farmján, odalenn Arkansasban. A föld fagya fölengedőben volt, a levegő is megenyhült és napról-napra közelgett az idő, amikor állandóan mezítláb járhatunk; azután kezdődik a golyósdi-korszak; azután a csigázás és azután a karikázás és azután a sárkányeresztés és azután mindjárt jön a nyár és megyünk fürdeni. Éppen elég rá, hogy magamfajta fiú betegre epessze magát, amíg így sorra végiggondolja mindezt és látja, milyen messze még a nyár. Nagyokat sóhajt, búnak ereszti fejét, jár-kél, maga se tudja, mi ütött belé. Addig-addig, míg sikerül kilopóznia. Nosza jövel kósza álmodozás! Felkutat valami elhagyatott helyet magasan fenn a hegyoldalban, az erdőszélen, letelepszik és lebámul a Mississippi hatalmas folyamára, amely ott kanyarog el mérföldekre és mérföldekre a földnyelvek körül, ahol az erdő párává foszlik és belevész a homályba, olyan messzire van, és minden olyan csöndes és ünnepélyes, mintha mindazok, akiket szeretett, meghaltak és elmentek volna örökre, és szinte kívánkozik, bárcsak ő is meghalna és eltemetnék és mindennek mindenkorra vége szakadna..."

leírás:

A kötése szétesett.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!