SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Tar

: Tar

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Athenaeum Könyvtár

Terjedelem:

275 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

"A Tar az író saját gyermekkorának története, abból a szempontból nézve, hogy miként tárul fel az élet a maga nagyságában, gazdagságában és szenvedésében egy gyermek előtt. Tar az első lapokon öntudatlan gyermek, akinek egész világa a szegényes szülői ház, szűkre szabott kerítésével s az utolsóban az élettel verekedő, koraérett ifjú. Útközben folyton kérdéseket tesz fel magának a körülötte egyre jobban kitáruló életre vonatkozólag, de ezeket a kérdéseket nem mondja ki nyiltan, csak magában tünődik róluk s a feleleteket rendre megkapja a világtól. Lépésről lépésre megismeri az embereket, megtanul látni, előbb a közvetlen környezetében élőket látja meg, anyját, apját, testvéreit, majd egyre több embert és sorsot, komplikációt és szenvedést, munkát és nélkülözést, a saját sexualitását és a sexualitást általában. De igazi gyökeret nem tud verni ebben a világban, ahogy apja sem tudott, nyugtalan vándormadár ösztön van benne. A lélektani rajz mesteri finomságú s a líra egész melegsége az írói kezelésmód gyöngédségében nyilvánul." (Nyugat)

leírás:

Az előző tulajdonos bélyegzőjével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!