SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Utópia 14

: Utópia 14

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

341 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A társadalomban minden tökéletesen működött. A termelést és az oktatást automatizálták, gépek végezték a személyzeti munkát, gépek tartották számon az igazi vagy a potenciális bűnözőket. Egy barlang mélyén nyugodtan dolgozott az EPIAC XIV, a központi számológép, és döntött minden lényeges vagy lényegtelen kérdésben. A nagy gépzongora játszotta változatlan dalait... És mi lett az emberrel? Az ember bizonyos pontszám alatt elveszítette értékét. Vagy katonának ment, vagy a Helyreállítási és Javítási Hadtesthez... Lehetetlenné vált a lázadás. Paul Proteus doktor, az Ilium Művek igazgatója, városának leggazdagabb embere mégis fellázadt. Robbantak a bombák, a nép szétzúzta az automatákat, utcára dobálta a lyukkártyákat. Kurt Vonnegut antiutópisztikus regénye kemény vonásokkal rajzolja a jövő gépesített társadalmát s benne azoknak a sorsát, akik hisznek a valódi értékekben, és emberek szeretnének maradni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!