SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Vidd hírét az Örökkévalónak

: Vidd hírét az Örökkévalónak

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963547072X

tartalom:

˝Az amerikai írónő e művében is fájdalmas szeretettel ír Ausztrália őslakóiról, akiket két évszázad módszeres diszkriminációja szinte emberi mivoltuktól is megfosztott. Regényének hőse egy ikerpár, akiket születésük után néhány órával elválasztanak egymástól; a kislány egy ausztráliai árvaházba kerül, a kisfiút egy amerikai házaspár fogadja örökbe. Mindkettejük gyermekkora sivár, szeretet nélküli. A Beatrice nevet kapott lány felnövekedve egy szállodában cselédeskedik, de gondolataiban ott motoszkál, mennyire szeretné megismerni ősei szokásait. Otthagyja munkahelyét, sivatagban találkozik egy bennszülött néptörzs maradványaival. Közöttük maradva megtanulja az évezredes bölcsességet, amelyet aztán később átadhat időközben rossz útra tért, életfogytiglanra ítélt ikertestvérének. A lány a bennszülöttek jogaiért harcolván utánajár, hogy Amerikában elítélt fivérét - akiről mellesleg soha nem tudja meg, milyen vérségi kapcsolat fűzi őket össze - Ausztráliába hozathassa, hogy az övéi között lehessen. Feltárja előtte az Örökkévalóság filozófiáját, amely reményt adhat minden elnyomottnak ahhoz, hogy megtalálja a helyét a világban, és a célt, amelyért érdemes élni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!