FÖLDRAJZ / Anglia kategória termékei
Parfüm és halszag. Uti notesz

: Parfüm és halszag. Uti notesz

Kiadás:

Budapest, 1926

Kiadó:

Pesti Futár Könyvkereskedés

Kategóriák:

Anglia Magyar irodalom Útleírás Utazás Franciaország Olaszország

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Két kofferem közül az egyik puha, szijjas, temérdek holmi fér bele s amikor már teli van, még a tetejébe belefér egy télikabát s egy-két ruha. Ha nehezen csukódik, ráülök s elkezdem lihegve nyomni s a koffer szuszog és ellenkezik, de a végén engedelmesen lefekszik s jószívűen behagyja magát csukni, megtömve mint egy állat, olyan dagadtak az oldalai, mint egy marhának, akit jól megitattak, vagy a lónak, aki felfújódott. Ez az egyik bőrönd. A másik: fekete, kemény, fából van, nem tágítható, egy nyakas, merev kézikoffer, egy undok, aki nem hagy magával beszélni. Korrekt koffer, aki nem enged az elveiből. Ennyi és ennyi ing fér belém, még csak egy szép ruhát rakhat ön ide s aztán kérem ne is molesztáljon! Megértette?...˝ Párizs, London, Olaszország amelyeket a szerző meglátogatott e két kofferrel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!