SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A barna ruhás férfi

: A barna ruhás férfi

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Krimi

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Hunga Könyvek

Terjedelem:

278 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637458824

tartalom:

"Újabb hátborzongató eset a metrószerencsétlenség után! Női holttestet találtak egy üresen álló házban! Mohón kezdtem olvasni. Tényleg nem volt semmi köze egymáshoz a két ügynek? Én nem voltam benne olyan biztos. Mind a kettőben szerepelt például egy napbarnított férfi - aki a szentanúk szerint barna öltönyt viselt - s még néhány közös mozzanat. Eme közös mozzanatok miatt végül is kötelességemnek éreztem, hogy elmenjek a Scotland Yardra... -Tisztelem a hidegvérét, hölgyem. Nos, hallgatom. Pontosan fél percet kap. -Az bőven elég - válaszoltam. - S érdekelni fogja. -Ha megtalálta a barna ruhás férfit - vágtak a szavamba -, írjon a szerkesztőnek!..." Nos, megtalálja-e vajon a regény bájos, ifjú s nem kevésbé talpraesett hősnője, Beddingfeld kisasszony a rejtély kulcsát - s vele sok egyebet is: kalandot, gyémántokat, szerelmet? Íme... a történet megszületett!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!