SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A boldog herceg és más mesék

: A boldog herceg és más mesék

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1925

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A művész - Egy este föltámadt a lelkében a vágy, hogy megalkossa képét a kéjnek, amely pillanatig él. És nekiindult a nagy világnak, hogy bronzot keressen. Mert ő csak bronzban tudott gondolkodni. De minden bronz az egész világon eltűnt és sehol a világon semmiféle bronz nem volt található, kivéve azt a bronzot, melyből képe készült a bánatnak, amely örökké tart. Ezt a szobrot pedig ő maga alkotta és állította az egyetlennek sírjára, akit életében szeretett. A legkedvesebb halott sírjára alkotta ezt a képet, hogy őrizze, mint jelképe a férfi szerelmének, amely nem hal meg és szimbóluma a férfi bánatának, amely örökké tart. Egész világon pedig nem volt más bronz, mint ennek a szobornak a bronza. - Ám ő fogta a szobrot, melyet maga formált, nagy olvasztóba betétette és odaadta a tűznek. Bronzából pedig a bánat szobrának, mely örökké tart, megalkotta szobrát a gyönyörnek, mely pillanatig él.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!