SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A Kincses sziget

: A Kincses sziget

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

213 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631170624

tartalom:

Csáklyázásokról, förgeteges rohamokról, izgalmas párviadalokról, elásott kincsekről sokat olvashat az ember. Ha azonban nem olvasta Stevenson A kincses sziget című remekművét, mégsem tudja, milyen is az igazi kalózregény! Páratlan feszültség jellemzi az érdekfeszítő történetet, a hátborzongató fordulatok egymást kergetik a kalandos-romantikus irodalomnak ebben a klasszikus alkotásában. Írója, Robert Louis Stevenson, a múlt század végének híres angol szerzője, a fia kedvéért vetette papírra Jim Hawkins és John Silver históriáját - ezért ifjúsági regény a szó szoros értelmében A kincses sziget. Ifjúsági persze azért is, mert megjelenése, 1884 óta nemzedékek gyönyörködnek benne, gyerekek és felnőttek egyaránt, mindenkor élvezettel, örömmel és egyformán fiatalos lelkesedéssel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!