SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A lelkem ára

: A lelkem ára

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Hogyan lett egy proletár származású, ír diáklányból parlameti képviselő? Ennek történetét meséli el Bernadette Devlin, aki azért írta könyvét, hogy megmagyarázza: Észak-Írország bonyolult gazdasági, társadalmi és politikai problémái hogyan hozták létre a "Bernadette Davlin nevű jelenség"-et. Devlin telivér humorú, friss szemléletű, agitatív szándékú, de csöppet sem fölényes író, könyve pedig minden nemzeti és felekezeti elfogultságtól mentes, lebilincselő politikai-irodalmi mű, amelyet - ha egyik-másik megállapításával van is vitatkoznivalónk, s vitatkozunk is az utószóban - egészében rokonszenvvel fogadunk. A lelkem ára nem önéletrajz, nem is politikai manifesztum, hanem egy személyes elkötelezettségtől átfűtött, szép emberi jellem vallomása arról, hogy hogyan vált eggyé egy politikai mozgalommal, s vállalta önként azokat a megpróbáltatásokat, amelyek 1968-69-ben mindazokra vártak - s várnak ma is - akik fölemelték szavukat egy népelnyomó rendszer ellen, és meghirdették a munkásosztály összefogásának gondolatát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!