SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A másik

: A másik

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

-... Szemtanúja voltam az önök megható búcsúzkodásának... - felelte Harry megvetéssel. - S mi kifogásolnivalót talált azon? - pattant föl most már Teddy. - Ha ön még a menyasszonya fivérére is féltékeny, akkor... - Fivére? - dadogta Brabazon visszatántorodva. - Hát nem tudja, hogy Teddy Brabazon vagyok? - kiáltotta az ulánus. - Nem! - felelte Harry lassanként összeszedve gondolatait. - De hogyan is tudhattam volna? Mrs. Brabazon azt mondta nekem, hogy Teddy meghalt. - Ej! Mrs. Brabazon sokat beszél! - mondta Teddy félvállról. - Élek s hála istennek, jó egészségnek örvendek... Háromszor buktam meg a tiszti vizsgán. Ezért összevesztem kedves mostohámmal, megszöktem hazulról s beálltam közkatonának. Az enyéim ezért kitagadtak s halál híremet költötték...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!