SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A mennyország kulcsa

: A mennyország kulcsa

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

534 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A nagy orvos-író új regényében a legmélyebb emberi problémákat tárja fel: hőse egy fiatal pap, aki ellen összeesküszik a világi rossz minden démona. Kalandos élete a legkülönösebb helyzetekbe, tragédiák közepébe sodorja, a sors megrázkódtatásai ide-oda dobálják, ezerszer megtörik pályája, hiába menekül a kolostorba s hiába vállal missziós munkát Kínában, mindvégig küzdenie kell - hitéért, becsületéért, igazáért, míg elérkezik a béke s a megnyugvás órája. Fél világot bekalandozza e csodálatos mélységű regényben Cronin teremtő fantáziája, az olvasó együtt vágtat az írói apokalipszis lovasaival, megrendülten, izgalommal, lélekszakadva. Ez a mű századunk irodalmának örök értéke - nem egyszeri, hanem egész életre emlékezetes olvasmány."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!