SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A mi erdőnk alján

: A mi erdőnk alján

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

102 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A költő posztumusz kötetei közül elsőnek jelent meg 1954-ben az Under Milk Wood - A mi erdőnk alján. Londoni bemutatója óta szinte klasszikussá nőtt ez a hangjáték. De mi is valójában ez a pilleszárnyú mű, a kisváros kisembereinek huszonnégy órája, ez az izgága fecsegésből, párbeszédekből, versekből és dalokból, pletykafoszlányokból és gyermekek halandzsa-játékaiból szövődött áradás? Dráma? Lírai mese? Egyetlen nagy költemény? Talán mindez együtt. De több is mindezeknél: végrendelet és utolsó vallomás. Mert a teremtett világ elrendezettségét, az örök körforgás gyönyörét, a legyőzhetetlen halál árnyékában a legyőzhetetlen élet dialektikáját vallja ebben a hangjátékban Dylan Thomas művészete, hősével, Tengerész Mariann-nal együtt hirdetve, hogy "az Ég idelent van a földön".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!