SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A nap hőse

: A nap hőse

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

309 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

J(ohn) B(oynton) Priestley (1894-1984) angol újságíró, író, esszéista. " A nap hőse csak hazugságot lát, csalást, panamát, erkölcstelenséget, s az egész könyv tartalma miatt egyetlen dühös és gúnyos támadás lehetne az egész mai erkölcs és társadalmi berendezkedés ellen. De szerencsére több ennél: regényA regény nemes és szigorú kompoziciójában régi angol hagyományok ereje mutatkozik. Charlie Habblet ötletszerű és felelőtlen reklámhadjárat emelődarui dobják egyszerű vidéki munkás sorsból a londoni nagy élet aranyos fertőjébe. Az olvasó ennek a Charlie Habblenak szemein át látja a világot, s a világ lehet akármilyen gonosz és sivár és menthetetlen, de ezek a szemek tiszták." Török Sophie, Nyugat

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!