SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Az üdvözítő nyomában I-II. kötet

: Az üdvözítő nyomában I-II. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Palladis Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p., 211 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az egész föld évezredek óta halottak porából és véréből lett tavaszról tavaszra újjá. Ez a csoda százszoros ott, ahol maga az Ur lépte nyomát őrzik az utak és hegyek: Palesztinában. Vajon ki ne vágyna reá, hogy az Üdvözítő nyomában végigjárja mindazokat a helyeket, amelyekről a Biblia beszél? Hogy saját szemével lássa Betlehemet, Názáretet és Jeruzsálemben a Fájdalom útját s a Golgotát? Mégis kevesen jutnak el oda. Lélekben azonban mindnyájan elmehetünk. És ez a könyv igazi kalauza minden léleknek. Egy hívő, de tisztán látó ember följegyzései ezek, aki igazi áhítatot ébreszt lelkünkben, s aki megérezteti velünk, hogy mindaz, amit a hittanban tanulunk, és a Bibliában olvasunk, igazi, élő, húsból és vérből való valóság. Aki ezt a könyvet elolvassa: valóban az Üdvözítő nyomát követi az első sortól fogva az utolsó szóig. És ha leteszi a könyvet: gazdagabb lett a lelke."

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!