SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei

: "Balhüvelykem bizsereg..."

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

261 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963841362x

tartalom:

"Balhüvelykem bizsereg, Gonosz lélek közeleg" (Shakespeare: Machbet) Tuppence Beresford idézi ezeket a sorokat érzéseinek kifejezésére - ugyanis meglehetősen kíváncsivá tette, sőt felzaklatta őt a Mrs. Lancasterrel folytatott első beszélgetés: "- ... Elnézést kérek, az ön gyermeke volt az a szerencsétlen? Tuppence kissé hátrahőkölt és tétovázott. - Én... nem, nem hinném - mondta. - Csak eltűnődtem. Azt hittem, amiatt jött. Valakinek valamikor jönnie kell! Talán jönni is fognak. És a kandallót nézik, úgy, mint ön. Ott van, tudja! A kandalló mögött..." Pedig az egész olyan közönségesen kezdődött. Beresfordék úgy gondolták, hogy illene meglátogatniuk idős és kissé kellemetlen nagynénjüket, aki már hosszabb ideje idősek otthonában él. Nem is sejtik, hogy ennek az egyszerű látogatásnak milyen szokatlan folytatása lesz: különös örökséget kapnak, Mrs. Lancaster eltűnik, és kapcsolatba kerülnek egy rejtélyes házzal, ahol a kandallóból előkerül egy elnyűtt játékbaba...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!