SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Charmeuse

: Charmeuse

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Ír irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

216 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Upper Beechesben jótékonysági ünnepély volt. Mrs. Quilter átengedte kertjét a jótékony célra. Mr. Quilter maga is segített a kertésznek. Lehengerelték az utakat és megnyirták a pázsitot. Vagy két nap óta, valahányszor Mr. Quilter keresztülment a hallon, mindannyiszor megnézte a barométert. Szép időben a kert sokkal többet mutatott. Már pedig nagyon fontos volt, hogy a kert minél többet mutasson, mert egész Sterrendenben mindazok, akiket ismert Mrs. Quilter és azok is, akiket nem ismert, beléphettek a kertjébe és úgy sétálhattak a kavicsos utakon, minthogyha a kert az övék lett volna. Ezért az élvezetért a kora délutáni órákban személyenként egy schillinget kellett fizetni, öt óra után pedig hat pennyt. Mrs. Quiltert nagyon meghatotta a saját nagylelkűsége. Ez a jótékonysági ünnepély lehetővé fogja tenni, hogy megnézzék a kertjét azok is, akiknek különben sohasem lett volna rá alkalmuk. Irigyelni fogják a gondosan nyírott pázsitot, a bokrokkal szegélyezett utakat és a színpompás, tarka virágágyakat."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!