SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Egy tenyér ha csattan

: Egy tenyér ha csattan

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630719134

tartalom:

"A Shirley házaspár egy angol vidéki városban él, tanácsi lakótelepen, szerény körülmények közt, de tulajdonképpen elégedetten. Howard a fiatal férj azonban idővel mindjobban megutálja a környező világot; homályos hiányérzetek kínozzák és neurotikusan ideges lesz. Amikor bámulatos memóriával megnyer egy irodalmi vetélkedőt, tehetségét lóversenyzésre fordítja, s egész vagyont nyer. Úgy érzi ki kell próbálniuk, mit adhat az embernek a pénz: nagy vakációra mennek, a legelkelőbb szállodákban szállnak meg, elhalmozza feleségét, Janetet ékszerekkel, drága ruhákkal, adakozik jótékony, irodalmi célokra, távollétében a lakását kölcsönadja egy fiatal költőnek (akinek Janet rögtön a szeretője is lesz). Mire hazaérnek, Howard már mindentől megcsömörlött, úgy érzi valakinek tiltakozni kell az ellen, hogy ilyen a világ, és feleségestül öngyilkosságot akar elkövetni. Így akar példát mutatni embertársainak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!