SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Egyelőre... (Egy lady arcképe)

: Egyelőre... (Egy lady arcképe)

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

408 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A világ legolvasottabb irója", igy ismeri Wells-et ma öt világrész minden nyelvü olvasóinak hatalmas tábora. Herbert George Wells-et ma a világ egyik legokosabb, legvilágosabb fejü, legtisztábban látó emberének ismerik, aki bátor elfogulatlansággal, de emellett mindig bölcs mérséklettel markolja meg a látszólagos örökérvényü, de alapjában ingatag előitéletoszlopokat és ledönti a sötétség és korlátoltság dohos épületeit. Legnagyobb regényében, a William Clissold Világá-ban megrajzolta a mai emberöltő körképét, a XX. század emberének lelkét, olyan grandiózus erővel és olyan hiven, hogy ezt a könyvet méltán sorolhatjuk a világirodalom legjelentékenyebb alkotásai közé. Uj regénye, az Egyelőre (Egy lady arcképe) sulyban és jelentőségben nem marad el a William Clissold Világa mögött. Wells ebben a munkájában a jövő perspektiváját vetitette elénk, a követendő utat, az elérendő célt, a modern megváltás gondolatát. De addig... egyelőre... még sok, keserü harcot kell megvivnunk, a természettel, a társadalmi berendezkedéssel, de önmagunkkal is. Ennek az alapgondolatnak aktuális hátteret ad az angliai bányász sztrájk leirása és egy szerelem, amit senki sem tud néhány szóval olyan mélységesen érzékeltetni, szivből jövően szivünkbe csenditeni, mint ez a páratlan müvész, aki nem hiába lett a világ legolvasottabb irója. A XX. század eleven lelkiismerete szólal meg.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!