SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Elsie

: Elsie

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

363 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Howard Springet nem kell bemutatni a magyar olvasóközönségnek, jól ismerjük őt, mint az angol társadalom határozott és biztos kezű ábrázolóját, aki őszintén és leplezetlenül mutatja meg nekünk a világot, olyannak, amilyen.
Új regénye, az Elsie, szintén a teljes horizontot kívánja nyújtani. Egyik főszereplője nyomdászként indul el, hogy megalapítsa és kifejlessze Anglia legolvasottabb hetilapját. A másik, a görög szépségű Theodore Chrystal, segédlelkész megtagadja emberileg tiszta és szép szerelmét, melyet a homályos múltú Elsie iránt érez, hogy egy főúri házasság révén biztosítsa karrierjét. Elsie pedig megjárja az emberi érzések alvilágának dantei fertőjét, melyből csak rendkívüli képességű bátyja tudja kiragadni.

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!