SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
És Pippa énekel...

: És Pippa énekel...

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Angol irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

185 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A múlt században élt nagy angol költő e világhírű verses drámája kortársai közül tán elsőnek teszi meg hősévé az "alsóbb néposztály"-t képviselők közül a munkást. Helyesebben egy szövőleánykát, aki - és ez az, ami naivitása mellett is zseniálissá teszi a költő megsejtését - létével változtat a dolgok menetén. Puszta léte az, tavaszt s jövőt sugárzó üde egyénisége, mely a négy mozzanatban felidézett s a régi társadalom aljas emberi indulatait elénk villantó képekben előidézi a kívánt változást: a jó győzelmét. Az angol nyelv minden szépségét felvillantó, tömör stílusban megírt verses drámát Szász Imre kulturált fordítása és rövidségében is jó tájékoztatást nyújtó utószava tolmácsolja a magyar olvasónak a Liliput sorozatban. Bozóky Mária illusztrációi a modern ember látásával közvetítik ennek a ma is friss, eleven hatású műnek néhány mozzanatát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!