SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Gerry és egyéb állatfajták. Gerald Durrell arcképe

: Gerry és egyéb állatfajták. Gerald Durrell arcképe

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Zoológia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630765152

tartalom:

"Énszerintem csupán egyetlen világ van, én benne vagyok, a világ pedig énbennem, akárcsak a kacsa, amit ebédre ettünk, meg azok a bunkók a téren, és Jacquie, meg a maroknyi és napról napra fogyatkozó hegyi gorilla, meg a bor, meg az én szörnyeteg unokatestvéreim, meg a parlamenti képviselők és a mexikóiak és a kínaiak, és anyám emléke és Norwood, Bournemouth és India, és Larry, amint az érthetetlen remekműveit írja, és fehérfülű fácánok tenyésztése, és minden, ami emberi, állati és eleven." A fenti monológ egy dél-franciaországi házban hangzik el, ahol a Durrell házaspár a nyarakat tölti, annak is a konyhájában, ahol az akkor (1975-ben) ötvenéves és már jócskán világhírű Gerald Durrell népes vendégsereg számára készíti a bőséges és koleszterindús lakomát, mielőtt átrepülnének Jersey szigetére, a Durrell állatkertjét fenntartó alapítvány évi közgyűlésére. A szerző, Durrell régi barátja és egykori kiadói szerkesztője egy hétre Durrellhoz szegődött, élete tanújának. Az eredmény: Gerald Durrell testközelből, életnagyságban - szeretettel, de szépítés nélkül megrajzolva."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!