SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Gulliver utazásai

: Gulliver utazásai

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Mitől lett örök életű Swift műve? Attól, hogy felfedezte - vagy újra feledezte és a tökéletesség szintjére emelte - a szatíra egyik alapképletét: törpék és óriások összehasonlítását a normális méretű emberekkel. Ezt az ősi népmese-motívumot töltötte meg "vad felháborodásával", amely csakugyan páratlan következetességében és kíméletlenségében. A hatást csak fokozza fanyar, egyéni hangja, a szikár, fegyelmezett stílus és a gondolati gazdagság, a sziporkázó ötlet-tűzijáték ellentéte. Vajon Swift dicsősége vagy az emberiség szégyene-e, hogy a mű kétszáz év óta mit sem veszített időszerűségéből? Mind a kettő: mert balgaságainak nem sokat változtak ugyan, de azért kivételes művészi erő kellett ahhoz, hogy a róluk festett kép mindmáig érvényes maradjon.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!