SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Három civilruha

: Három civilruha

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Uj Idők Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Crown ivója csendes volt ezen a délutánon. A déli forgalom elült. Most már csak húsz perc záróráig. A pincérlány - középkorú nő, Londonból jött le Lamburybe a bombázások alatt - azon t
nődött, hogyan kerülhetne vissza Londonba. Pillanatnyilag ez érdekelte legjobban. Letörülte a pultot és kibámult Piac-tér szelíd, tavaszi napsütésébe. Mindössze négy vendég tartózkodott a helyiségben: egy idősebb férfi bizalmatlanul sandított az ujságjába, az ujságot úgy hajtogatta össze, hogy olvasható felülete a lehető legkisebb legyen, mintha valami titkos okmány lenne; egy másik, idősebb férfi pipázva meredt a szemközti falra, a sarokban két lány vihogott, két kirívóan viselkedő, eleven teremtés, nadrágot viseltek és a nyakukban élénk színű kendőt, valószínűleg a repülőgyár munkásnői voltak.
Talán, mert olyan türelmetlenül várta a zárórát: a pincérlánynak egyszerre úgy tetszett, hogy itt minden és mindenki: a négy vendég, az ivó, a Crown, a Piactér, egész Lambury, sőt a napfény is vár valamit. Hogy mi ez a valami, azt nem tudta. Nyilván senkisem tudta, hogy elhatározta, teázás közben elmondja majd a barátnőjének. Talán az az oka ennek a várakozó nyugtalanságnak, hogy véget ért a háború? Vége a háborúnak és most mi lesz? Igen, ez az. Most mi lesz?...

leírás:

Előző tulajdonos bélyegzőjével.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!