SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Holttest a könyvtárszobában

: Holttest a könyvtárszobában

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Krimi

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Albatrosz Könyvek

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A "matematikai" következetességgel felépített történet természetesen Angliában játszódik. Színhelye egy híres és drága üdülőhely közelében lévő falucska. A köztiszteletben álló idős Bantry ezredes könyvtárszobájában egyik reggel fiatal nő holttestére bukkannak. Rövidesen kiderül, hogy az áldozat a közeli nyaralótelep egyik mulatójának táncosnője, akit a gazdag és nyomorék Jefferson örökbe akart fogadni. A gyanúsítottak között szerepel a faluban élő és botrányos viselkedéséről ismert filmes; a feltűnően jóképű, fiatal és kispénzű tenisztréner; az a házaspár, akinek örökségét veszélyeztette apósuk terve; a meggyilkolt lány menedzsere és természetesen a házigazda, Bantry ezredes. A felderítést nehezíti az a körülmény, hogy mindenkinek tökéletes alibije van. A bűntény ügyében nyomoz a rendőrség. A rejtélyt azonban Bantry ezredes feleségének öreg barátnője, Jane Marple kisasszony oldja meg.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!