SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Ifjú szerelmesek

: Ifjú szerelmesek

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Révai Testvérek

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Klasszikus Regénytár

Terjedelem:

385 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A regénynek majd minden alakja bukott típusa egy tökéletes emberi eszménynek. Az író attitude-je e rothadt, de vonzó melegségű lázas világgal szemben az elfojtott s fölénybe rejtett együttérzés. Elérzékenyedését igyekszik hányivetiségbe bujtatni, hogy mindenen fölülemelkedve csöndesen mosolyogjon saját fájdalma s hőseinek céltalan kergetőzése fölött. Sajátságos szálakkal szövődik egybe társadalma, mely sok, csaknem kaotikusan kavargó figurából áll. Itt mindenki mást szeret, de nem azé, aki őt szereti..... Arlen azt mondja egy helyütt a korról: Sok érdemes ember vélekedése szerint korunk legbántóbb különlegessége a siker vulgarizálása volt. Mások a sexuális irodalom-ra mutatnak. De a siker vulgarizálása és a sexuális irodalom mindenkor közhely volt. Ellenben a mi korunkra maradt, hogy elvégezze, amit egykor lehetetlennek gondoltak: a bukás vulgarizálását..." M. Pogány Béla, Nyugat

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!