SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Ivanhoe

: Ivanhoe

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Művelődéstörténet Regény, elbeszélés Monda

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

286 p., ill., 3 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631123103

tartalom:

A közkedvelt klasszikus történelmi regény ezúttal érdekes, újszerű köntösben jelenik meg, és elsősorban azoknak az ifjú olvasóknak akar kedvében járni, akiket nemcsak a színes, kalandos cselekmény érdekel, hanem az is, hogyan éltek, öltöztek, laktak, ettek, harcoltak valójában annak a távoli kornak az emberei. A szövegközi rajzok hiteles, korabeli metszetek nyomán mutatja be a középkor viseleteit, építkezését, bútorait, fegyvereit, vértjeit, várait, érméit, különféle használati tárgyait. A kihajtható színes mellékletek még ennél is többet nyújtanak. Lovagi tornákat, várostromokat, lakomákat írnak le képben és szóban, hajókat, erődöket mutatnak be, térképen jelölik a keresztes hadjáratok útvonalát és még sok más érdekességet. A költői képzelet és a hiteles történelmi valóság szépen egészítik ki egymást az Ivanhoe új képes kiadásában, amely egy angol cég ötletét és képanyagát használja fel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!