SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Joan és Péter I-IV. kötet

: Joan és Péter I-IV. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

H. G. Wells Művei

Terjedelem:

4 db.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Egykor a nyári reggelen, Angliában, 1893-ban, Viktória királynő uralkodása alatt, aki akkor szinte örökidőktől fogva ült már a trónján és úgy látszott, örökké is fog uralkodni, egy kis fiú pillantotta meg a napvilágot, akinek a neve Péter volt. Péter új név volt akkoriban, a Péterek nagy seregét megelőzte, akik Pán Pétertől származtatták a nevüket. Bizonyos nehézségekbe került, amíg a világra jött. Az édesapja, aki egész éjszaka nem feküdt ágyba, mert a vajúdás előtte való este - kilenc óra körül kezdődött - fel és alá járt a kertben, a harmatos gyepen s gyönyörűnek és szörnyűnek látta a világot, amikor meghallotta Péter első kiáltását. Péter olyan zajt csapott, mint egy ijedt kis tyúk, amikor kapirgálás közben valami nagyot talál. Péter anyja sokat nyögött, de aztán nem nyögött többé, Péter apja pedig kint állt a kertben és halkan mondogatta: Istenem, óh Istenem! Hogy a fene egye meg őket, miért nem szólnak már ki? Azután a bába kidugta a fejét az ablakon, - földszinti ablak volt és fehér rózsák futották körül - csak annyit mondott: "Minden rendben van, majd kiszólok, hogy mikor jöhet be", azután megint eltűnt." Részlet a könyvből.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!