SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Karácsonyi ének ; Tücsök szól a tűzhelyen

: Karácsonyi ének ; Tücsök szól a tűzhelyen

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635282192

tartalom:

"És arra is gondoltam persze, hogy nekem még sohase volt karácsonyom, s hogy én tehát sohase fogom talán megtudni, hogy milyen is az, mikor az embert csupa édesség öleli körül: derűs arcok, kedves fények, s mikor minden arra tesz figyelmessé, hogy az emberi lénynek bizony szíve is van. Mikoris egy könyvkereskedés kirakatára esett pillantásom, ahol egy könyvecske volt kitéve: ezzel a címmel: Karácsonyi ének, írta Dickens. - Hátha ebből a könyvből végre igazán megtudhatnám, hogy milyen érzés is az, ha az ember nem olyan átkozottul magányos, mint én vagyok, ha van otthona, családja, ha a szívének környezete van, s azokkal együtt ünnepel, akiket szeret? - gondoltam magamban... Csakugyan megtudtam belőle, sőt egész életemre is megtanultam, hogy milyen is az a karácsony. S ez az éjszaka volt életemnek legszebb ünnepe." Füst Milán. A kötet tartalmazza még a "Tücsök szól a tűzhelyen" című kisregényt is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!