SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Lempriére's Dictionary

: Lempriére's Dictionary

Kiadás:

London, 1997

Kiadó:

Random House

Kategóriák:

Angol irodalom Művelődéstörténet Regény, elbeszélés Angol nyelv

Nyelv:

Angol

Terjedelem:

625 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

0749398191

tartalom:

"Az enciklopédia 1600-tól (a történet tulajdonképpen ekkor indul) 1788-ig (a regény lényegében ekkor játszódik) foglalja össze Nyugat-Európa és a gyarmatok történetét, egyrészt a lényegre szorítkozva (az új világgazdaság alakulása), másrészt a végtelen sok izgalmas apróságot is megjelenítve (az arisztokrata szalonoktól a matrózbordélyokig, Jersey szigetének idilljétől a balkáni háborúkig, szenilis aggastyánoktól vérbő ifjú hölgyekig). De sem a lexikon, amelynek hősei Acteontól Danaéig és tovább rendre megjelennek modern alakban, sem az enciklopédia nem a maga nyers eredetiségében szerepel, hanem igazi regényként, sok-sok szereplővel, vérrel, szexszel, kalanddal, poézissal, gyöngédséggel, nagy szerelmekkel és apró bujálkodásokkal, történetileg hiteles szereplőkkel és fantasztikus, sci-fibe illő alakokkal. Kivételesen nagy mű híre, rangja az idők jártával csak nőni fog." Legeza Ilona könyvismertetője

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!