SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Magyarország

: Magyarország

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Angol irodalom Magyar történelem Politika Szociográfia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

„Egy idegen országról könyvet írni már magában véve is nagy merészség, de még nagyobb merészség az, ha a szerző ezt a könyvet az illető ország közönsége elé bocsátja, annak saját nyelvén. Erre azonban a mentséget a magyar kiadó keresse, mert elvégre ő a bűnös, a szerző ártatlan. A kiadó gondolata volt, hogy ez a Magyarországról és a magyar intézményekről szóló tanulmány, amely eredetileg angol olvasóknak készült, magyar fordításban jelenjék meg.
Az ebben a kiadásban az eredeti angol szövegen tett változtatások inkább látszólagosak, mint valódiak. Fölöslegesnek tűnt a magyar olvasó számára saját nemzete történelmének vázlatát elmondani, ami az eredeti szöveg egyharmadát foglalta el. Épp ezért ez elmaradt, ellenben szükséges volt ebből a részből egyet-mást egyéb fejezetekbe áttenni, továbbá kissé átrendezni az első lapokat...” A szerző előszavából.

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!