SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Merénylet

: Merénylet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kentaur Könyvek

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Mather a vécékagyló és a fürdőkád közötti szűk helyen állt, és arra gondolt: itt állt Anne tegnap. Érthetetlen! Annyira nem illett hozzá ez a helyzet. Hat hónap óta jegyesek voltak: lehetetlen hogy ennyi ideig színészkedni tudott volna. Eszébe jutott az autóbuszútjuk azon az estén, a lány hangja, amint halkan dúdolja a dalt a hóvirágról. Előzőleg kétszer ültek végig egy filmet, mert ahhoz nem volt elég pénze, hogy Anne-t vacsorára hívja. A mozigép kemény, lélektelen hangja a végtelenségig ismételte a bárgyú közhelyeket: "Nahát, maga egy remek nő!" "Jópofa, mi?" Már szédültek az unalomtól, de Anne nem panaszkodott, és nem neheztelt. Tisztességes és őszinte volt, erre meg mert volna esküdni. A másik lehetőség oly borzalmas volt, hogy arra egyáltalán gondolni sem mert. Ravenről minden feltehető volt - Raven itt volt - hallotta a saját ellentmondást nem tűrő hangját. Revolverrel idekényszerítette a lányt. Be akarta zárni, vagy talán agyonlőni. És akkor hangokat hallott. A bankjegyeket odaadta a lánynak, és megparancsolta neki, hogy rázza le azokat az alakokat. Ha elárulja, lelövi. Az ördögbe is, ez egészen világos!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!