SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Nem lehetsz elég óvatos

: Nem lehetsz elég óvatos

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

Anonymus Irodalmi és Művészeti Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

390 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Tewler-család regénye, mely gombostűre tűzi az ifjú Tewler kamaszbotladozásait csakúgy, mint a nyárspolgári szellem és házasság komédiáját, a politikusok ostobaságaira éppen úgy sort kerít, mint a kisember nagyzoló hóbortjaira, ez a regény a legkíméletlenebb szatíra, amit Wells valaha is papírra vetett. Az olvasó szinte egy lélegzetre forgatja végig a regény lapjait s csak a végén, mikor a testes kötettel végzett, akkor eszmél rá: nemcsak regényt s egy fél évszázad maró kritikáját kapta, hanem egy életre szóló jó tanácsot is: a szenvedély vak sugalmazása helyett józan eszedre hallgass. A történet zajlásába került kisember, a bármely néphez tartozó jó Tewler-sarj sohasem lehet elég óvatos, ha a maga és az emberiség sorsáról kell döntenie. A fordítás Sándorházy Lajos színvonalas munkája.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!