SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Nyár a kastélyban

: Nyár a kastélyban

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Külföldi regényírók

Terjedelem:

230 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ezzel a művel vívta ki a fiatal Huxley helyét az angol irodalomban. Egy vidéki angol kastélyba vendégeket hívnak meg hétvégére. Milliomosok és fiatal költők, nyugtalan fiatal lányok és asztrológiába bolondult szépasszonyok, festők és nyárspolgárok a szereplői a történetnek, mely alkalmat ad Huxleynak, hogy alakjait borotvaéles és mikroszkopikusan finom lélektani elemzésnek vesse alá. A hétvégi társaság gyengeségei és szenvedélyei, modorosságai és szelíd őrületei, a különösen bonyolódó szerelmek, a csattanós párbeszédek, a vitatkozások és az étkezések, az udvariaskodások és a cselszövések megnevettetnek és gondolkodásra késztetnek. Rendkívüli élmény Huxley stílusa, ez a szójátékokkal, célzásokkal, új, soha nem hallott szavakkal teletűzdelt, bőven áradó és mégis bűvésziesen hajlékony próza, amit sokan próbálnak utánozni, de elérni senki sem tudja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!