SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Orlando

: Orlando

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635281676

tartalom:

"Az életóra ütése mindig megrendíti az idegrendszert. Az élet javának zamata, változatos íze keserűséggé tömörül kongásakor. Sokféle ember él közöttünk, de vajon kinek mennyit ér az élete? Néha joggal mondhatjuk ezekről az emberekről, írja Virginia Woolf, hogy pontosan hatvannyolc vagy hetvenkét évet élnek, annyit, amennyit sírkövük mutat. De a többiek közül nem egyről tudjuk, hogy rég meghalt, pedig még most is közöttünk jár; mások meg sem születtek, holott végig lakják az élet valamennyi formáját, ismét mások pár száz évesek, pedig harminchatnak mondják magukat. Az emberélet igazi terjedelme mindenkor igen vitatható... Orlando élni és tapasztalni akart, ezért kortársait meghökkentve, bennünket pedig magával ragadva, belépett a talán és a még mindent lehet birodalmába."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!