SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Pénelopé férje

: Pénelopé férje

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vidám Könyvek

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Milyen is lehetett tényleg a nagy hős, Odysseus, aki Homeros elbeszélése szerint Trója eleste után hosszú utazás és számtalan kaland során érkezett haza Ithakába hűséges hitveséhez? És vajon tényleg olyan hűséges volt-e Pénelopé, vajon tényleg csak rokkájával foglalkozott-e férje távollétében? A regény bemutatja páncél és hősi vértezet nélkül Pénelopé férjét, elmeséli, ő hogyan képzeli az esetet a trójai falóval és szép Helénával, a lótuszevőkkel és Daphnéval, Kirkével, a szirénekkel, Kalypsóval, Nausikaaval és a többiekkel. A szerző ellenállhatatlan humorral rajzolja meg a hőst papucsban, papucsban a váltakozó asszonyi szeszélyek játékszerének. Egyetlen vidám, groteszk fintor a könyv, mulatságos, legfurcsa, legszórakoztató olvasmány."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!