SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Sempsi

: Sempsi

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Magyar Otthon Könyvtára

Terjedelem:

176 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Ezeket a sorokat fogságban írom. Nem tudom, fogja-e valaha valaki olvasni a naplómat. De ha valakinek talán egyszer kezébe kerülnének ezek a sorok, ne olyannak képzelje a börtönömet, mint amilyenek a londoni fegyházak. A londoni fegyházakban gázláng ég. A cella asztalán ott a biblia s az ajtón kerek lyuk tátong, amelyen át beláthat a föl-alájáró porkoláb. Az én börtönöm más.

Hugh Lynchnek hívnak. Harmincegy éves vagyok és befejeztem az életemet. Fogházam falai vasrácsból vannak, fehér olajfestékkel bemázoltak és nagyon tiszták. Van szalmazsákom, párnám, ládám és mosdótálam. Ablakom a tengerre néz. Megszökhetnék az ablakon át, csak egy erős kés kellene hozzá.  Megszökhetnék az ablakon át, ha Wilks, a porkoláb, nem felejtené is nyitva állandóan börtönöm ajtaját. De mindig nyitva felejti...

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!