SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Shakespeare szonettjei

: Shakespeare szonettjei

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Petit Print Kft.

Kategóriák:

Angol irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

86 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638135034

tartalom:

"Nem szerelem a szerelem, amit/ a változás átváltoztat lehűtve, / s ami a távolban távolodik" - írja Shakespeare a 116. szonettben. Az e kötetben olvasható sorok őszintesége, hőfoka és embersége fogódzót ad a szerelmet és a verset szerető és tisztelő Olvasó kezébe. E könyv útikalauz a szerelemhez: az együtt járó fiataloknak jövőbe mutató világítótorony, s a halálban is hűséges házastársaknak rendületlen sarkcsillag. Shakespeare átforrósodott szavai bizonyítékai az ifjúság szerelmének, az ifjúság szerelme pedig bizonyítéka Shakespeare igazának. E szonettek nemcsak a szerelmes gondolatokat erősítik, de szerelmet vallani is segítenek. A kötetben gazdag jegyzetanyag, Shakespeare szonettjeinek és drámáinak kapcsolatát bemutató rövid összefoglalások világítják meg az Olvasónak a versek-művek születésének korát, azok hátterét. Csillag Tibor 7 éven át csiszolt, mai felfogású fordítása új fényben tárja az Olvasó elé Shakespeare szonettjeit - a "szerető szerelmet".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!