SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Úszó bordély

: Úszó bordély

Fordító:

Kiadás:

Debrecen, 2001

Kiadó:

JLX Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633051932

tartalom:

"Kétszázharminchét rabnő Angliából Ausztráliába tart egy fegyenchajó, a Lady Julian fedélzetén. A kíméletlen angol bíróság az újonnan alapított gyarmat szexre éhes férfihordáinak kielégítésére szánta a rabnőket, bár legtöbbjük legfeljebb egy-két lepedőt, egy-egy bútordarabot vagy konyhai edényt tulajdonított el. Az ítélet mégis mindnyájuknál ugyanaz: hét év száműzetés. Sian Rees történész a 18. század végi Angliának talán legjobb ismerője. Regényében Twist Olivér Londonja, az ipari forradalom és a bővülő gyarmatbirodalom forrongó időszaka elevenedik meg előttünk. Rees egyenként bemutatja a fegyenceket, elmeséli történetüket, emellett részletesen tudósít az egyéves hajóút minden állomásáról. A nők, akiket a kor gazdasági körülményei késztettek lopásra, vagy arra, hogy az utcán testüket árulják, a Lady Julian fedélzetén is feltalálják magukat. Vannak, akik "férjet" találnak a hajón, és már egy gyerekkel a karjukon szállnak partra a sydneyi öbölben. Mások az út során alapozzuk meg jövőjüket: minden kikötőben szorgalmasan árulják magukat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!