SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Utazások nagynénémmel

: Utazások nagynénémmel

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Augusta néni történetei olyanok, mint egy amerikai magazin, mondja Greene. A megkezdett elbeszélés abbamarad a lap alján, hogy reklámok, viccek, szexfotók, szórakoztató színes anyag után folytatódjék tovább. A hetvenöt éves, tiszteletre méltó nagynéni magával cipeli unokaöccsét, Henryt rejtélyes utazásaira Brightonba, Boulogne-ba, Isztambulba. Ezek során fény derül a matróna viharos múltjára, és nem csekély találékonyságot igénylő jelenére. Henry, a nyugalmazott bankfiók-főnök, és aktív nyárspolgár eleinte fejcsóválva számol be a néni kalandjairól és a néger szeretőjével közös kábítószermanipulációkról. Utazásai során azonban úgy látszik, megkedveli a korántsem szokványos életmódot és környezetet, s miután csaknem egy esztendőre visszatér otthonába, dáliái közé, önként követi nénjét Paraguayba. Augusta néni ugyanis távol Európától rendezett be békés otthont az Interpol által körözött szerelmesének, hogy együtt tölthessék öregségüket. A bravúrosan megírt bohózatba illő jeleneteket a szerző fanyar filozófiája szövi át.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!