TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Mi angolok

: Mi angolok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1939

Kiadó:

Századunk

Kategóriák:

Politika Angol történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

106 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Stanley Baldwin (jelenleg Earl Baldwon of Bewdley) Neville Chamberlain közvetlen elődje volt Nagy-Britannia miniszterelnöki székében. Közel harmincesztendős politikai pályája, amely az első világháborút megelőző évektől majdnem a második világháború küzsöbéig terjedt, Anglia újkori történelmének egyik legviharosabb korszakára esik. A külpolitikában váratlan fordulatok, a belföldön egy minden eddigéinél nagyobb méretű gazdasági és részben szellemi válság egyre súlyosbodó problémái váltakoznak gyors ütemben... Earl Baldwin of Beydley az angol átlagpolgár típusának egy magasabbrendű és nagyon jellegzetes képviselője... Az az angol átlagpolgár, aki vallásos hívő, de ugyanakkor jó üzletember is; aki egyszerre hazafi és világpolgár; aki polgári békéjét a világon mindennél többre tartja, de mindig kész harcolni es, néha a haszonért, néha egy eszméért...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!