TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
A Föld népei. 5. köt. Ausztrália és Óceánia népei

: A Föld népei. 5. köt. Ausztrália és Óceánia népei

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Püski Kiadó

Kategóriák:

Antropológia Ausztrália és Óceánia Néprajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Föld népei

Terjedelem:

620 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9639906405

tartalom:

"Az Ausztrália és Óceánia kötet megjelenésével teljes lett A Föld népei című sorozat. Sikerét mutatja, hogy szinte minden könyvtár kézikönyvei között megtalálható csakúgy, mint a világra nyitott emberek magánkönyvtáraiban. Ausztrália és Óceánia embervilágát még kevésbé ismeri az átlagember, mint Európa, Ázsia, Afrika vagy Amerika lakóit. A különböző földrészek geográfiájáról, növényeiről, állatairól, történelméről, napi politikájáról még megjelenik egy-egy munka, kultúrájukról és művészetükről is szó esik, de az emberről, a kultúra megteremtőjéről és hordozójáról alig tudnak valamit még jól tájékozott emberek is. Magyarországon ez az első nagyszabású munka, amely közel hozza az európai emberhez az egzotikus tájak lakóit. Megismerhetik fizikai megjelenésüket, szokásaikat, építkezéseiket, világszemléletüket, gyógyító tudományukat, énekeiket, táncaikat, ételeiket, viszonyukat más törzsekhez és népekhez. Művészetük sokkal inkább kapcsolódik napi életükhöz, mint Európa általunk ismert népei körében. Ausztrália és Oceánia őslakói megtartották kultúrjukat, ősi hagyományaikat, identitásukat. Színes életük gazdagabbá teszi elsekélyesedő, globalizálódó világunk értéket vesztett közhelyeit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!