TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
A földi élet titkai

: A földi élet titkai

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Népszava Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A mi világunk

Terjedelem:

123 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633222028

tartalom:

˝Napjainkban a biológia újjászületésének lehetünk tanúi. Újabb és újabb szakterületei alakulnak ki, amelyek mindjobban ötvöződnek a többi tudományággal. Míg a 20. századot a fizika és a kémia uralta, addig a 21. század, minden kétséget kizáróan, a biológiáé lesz, melyen belül a biológiai technika gyökeres változtatásokat hoz majd az emberiség életében. A szerző ilyen megközelítést vállalva szakított a hagyományos szemléletmóddal, könyvének középpontjába nem az élőlények rendszerét, hanem a modern genetikai, biokémiai és általános biológiai tudásanyagot helyezi. Így, az alapismeretek birtokában juthatunk el az élet, illetve az élővilág részkérdéseihez. Bepillanthatunk a sejtek és a szervezetek világába, a rendszerezés különös útvesztőibe. Az élőlények genetikai programjának megismerése révén feltárulnak az öröklődés és az evolúció titkai, de számtalan izgalmas kérdést kínál a termelésbe fogott biológiai, vagyis a biológiai technológia is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!