TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
A világ körülöttünk. Beszélgetések a világról és törvényeiről

: A világ körülöttünk. Beszélgetések a világról és törvényeiről

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Csillagászat Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

254 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630911949

tartalom:

A világ, a körülöttünk levő világ, amelynek mi magunk is szerves részei vagyunk, mennyi különböző kérdést állított elénk. Hogyan keletkezett ez a világ? Hogyan keletkezett az emberiség? Milyen törvények igazgatják a természetet? Ezekre és sok-sok más kérdésre talál feleletet az olvasó ebben a kötetben, amely tíz beszélgetésben nemcsak azt mutatja be, hogy a modern tudományok hogyan tárják fel az élő és élettelen természet titkait, hanem azt is, hogy maga az emberiség hogyan jutott el odáig, hogy a világot olyannak láthatja, amilyennek a modern tudományok segítségével látni lehet. Tehát röviden, de a tudománytörténet fejlődésével is megismerkedhet az érdeklődő, s nyomon követheti azt a fejlődést, amit a geocentrikus világképben élő ember az egyre táguló világegyetem felfedezéséig megtett. Hiszen az általunk tanulmányozható világ, a Metagalaktika a tudományos adatok szerint tágul, de tágul olyan értelemben is, hogy az egyre tökéletesebb kutatóeszközökkel egyre nagyobb teret tudunk belátni. A világ megismerése nagy erővel bizonyítja a világ egységes és anyagi voltát. A kötet elsősorban a diákoknak nyújt kiegészítő anyagot tanulmányaikhoz, s igen sok képpel teszi színessé és még érthetőbbé mondanivalóját.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!