TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
Az állatok a történelemben

: Az állatok a történelemben

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Biológia Egyetemes történelem Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

360 p., 32 tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Miről lesz itt szó? Lóversenyekről, váltólázról, ízletes sertéskarajokról, de szép asszonyok gyöngyláncairól és selyemruháiról is. Vadászatra megyünk, de poloskát is fogunk irtani. Szép prémekben válogatunk és tanulmányozzuk a nagy népvándorlások okait. Repülőgépekkel foglalkozunk és a római birodalom összeomlását fogjuk szemlélni, bélgilisztákról lesz szó és a nagy halászkonszernek nyereségeiről. Mindez állatoktól függ, mindezt állattan nélkül nem lehet megérteni. De mindez bele is tartozik a polgári életbe, mindennapi érdekkörünkbe. Ruha, hús, télikabát, jövedelem, a történelem nagy eseményei, a modern gépek, - ilyen mozaikból alakul az élet. Minderről tanulnunk kell, meg kell értenünk valamit. De hol van az a fonal, mely kivezet az élet titokzatos és ijesztő labirintusából? Íme, itt van. Mert itt van a könyv, mely megmutatja, hogy fejlődött a mai élet az állatok segélyével, az állatok nélkül és mindinkább ellenük. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!